nūhou

建筑罩-1

ʻO Westfield Mall o Netherlands ka hale kūʻai mua o Westfield ma Netherlands i kūkulu ʻia e Westfield Group ma ke kumukūʻai o 500 miliona euros.Uhi ia i kahi ʻāpana o 117,000 square square a ʻo ia ke kikowaena kūʻai nui loa ma Netherlands.
ʻO ka mea kupanaha loa ke alo o ka Westfield Mall ma Netherlands:ʻO nā mea hana keʻokeʻo hau keʻokeʻo i hana ʻia me ka fiberglass-reinforced concrete e uhi nani i ka ʻāpana o ka hale kūʻai e like me ka pale keʻokeʻo e kahe ana, mahalo i ka hoʻolālā akamai o ka mea kākau.no ka hoʻohana ʻana i nā ʻenehana 3D a me nā mea hoʻoheheʻe hou (maʻalahi).

建筑罩-2

Paʻa a i ʻole Composite
I mea e koho ai ma waena o nā mea palaki a me nā mea hoʻohui, ma hope o ka hoʻāʻo ʻana me nā laʻana like ʻole i hana ʻia, ua ʻōlelo ʻo Senior Architectural Engineer Mark Ohm: "Ma kahi o nā laʻana, ua aʻo pū mākou i ʻelua mau papa kuhikuhi: kahi pōʻai hui a me kahi pahu.ʻO ke alo.ʻO ka hopena, loaʻa i ka koneki ka hiʻohiʻona kūpono a me ka manaʻo a hoʻokō i nā koi paʻa i manaʻo ʻia.

Ma Bergen op Zoom (Bergen op Zoom, ʻO Netherlands), ua hana ʻia kahi hiʻohiʻona facade ʻelele.Ma kahi o hoʻokahi makahiki, ua hana ka hui hoʻolālā i nā ʻano āpau o ke kŘkohu (ka lōʻihi o nā kala, he aha ka nui o ka titanium e pono ai, pehea ka pau ʻana o ka graffiti, pehea e hoʻoponopono ai a hoʻomaʻemaʻe i nā panela, pehea e loaʻa ai ke ʻano matte i makemake ʻia, etc. .) ua loiloi ʻia.

建筑罩-3

Maalahi
Hoʻokumu ʻia kēia ʻike kūʻai hou ma ka hana hou o ka hale kūʻai kūʻai kahiko ʻo Leidschendam, kahi i wāwahi ʻia ai nā ʻāpana kahiko a hoʻohui ʻia nā mea hoʻolālā hou.Ua hoʻoikaikaʻia ka hui hoʻolālā e ke kiʻi o Naomi Campbell, a ma hope o ka hoʻoponopono houʻana, hiki iāʻoe keʻike i keʻano o ka hāʻawiʻana o ka hui hoʻolālā i ka hale i kahi pale keʻokeʻo.
建筑罩-4

Ka manawa hoʻouna: Jan-25-2022